lauantai 29. toukokuuta 2010

Currymarinoidut broilerifileet, nektariini-mansikkasalsa ja mangokastike

Kana

500 g broilerin filettä, leikkaa puoliksi
1 tl suolaa
Marinadi:
2 rkl öljyä
2 rkl vihreää currytahnaa
1 rkl hunajaa
1 rkl sitruunamehua


Sekoita marinadit ja kääntele kanat marinadissa. Anna maustua ainakin 30 minuuttia. Kypsennä pannulla tai grillissä.

Salsa

3 kypsää nektariinia
2 dl mansikoita
3 kevätsipulin vartta
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl limettimehua
1 rkl hunajaa
kokonainen punainen chili


Leikkaa nektariinit, mansikat ja chili pieniksi kuutioiksi. Hienonna sipulinvarret. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja lisää tarvittaessa suolaa.

Kastike

1 tölkki kevytranskankermaa
3-4 rkl mangochutneytä (Rajah, makea chutney)
2 tl limettimehua
ripaus suolaa


Sekoita ainekset keskenään.


Tarjoile couscousin kera.