Kana
500 g broilerin filettä, leikkaa puoliksi
1 tl suolaa
Marinadi:
2 rkl öljyä
2 rkl vihreää currytahnaa
1 rkl hunajaa
1 rkl sitruunamehua
Sekoita marinadit ja kääntele kanat marinadissa. Anna maustua ainakin 30 minuuttia. Kypsennä pannulla tai grillissä.
Salsa
3 kypsää nektariinia
2 dl mansikoita
3 kevätsipulin vartta
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl limettimehua
1 rkl hunajaa
kokonainen punainen chili
Leikkaa nektariinit, mansikat ja chili pieniksi kuutioiksi. Hienonna sipulinvarret. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja lisää tarvittaessa suolaa.
Kastike
1 tölkki kevytranskankermaa
3-4 rkl mangochutneytä (Rajah, makea chutney)
2 tl limettimehua
ripaus suolaa
Sekoita ainekset keskenään.
Tarjoile couscousin kera.
lauantai 29. toukokuuta 2010
Currymarinoidut broilerifileet, nektariini-mansikkasalsa ja mangokastike
Tunnisteet:
hunaja,
kanafilee,
kevätsipuli,
lime,
mangochutney,
mansikka,
nektariini,
vihreä curry